Android Developer

 • Job title Android Developer
 • Location Utrecht

BeterDichtbij

Your job as Android Developer

What do you need

What's in it for you

Introduction

Do you want to contribute to the best digital service in healthcare that is being used by more and more people? Making care easier together!

You may notice that the rest of this publication is in Dutch. This particular job is for (near-)native Dutch speakers only. Check https://itheadhunter.nl/vacancies/ for other roles!

Organization

Met BeterDichtbij kunnen ziekenhuizen en huisartsenpraktijken op een eenvoudige en veilige wijze digitaal communiceren met hun patiënten. Artsen, verpleegkundigen en assistenten gebruiken vanuit hun eigen zorgsysteem (EPD) het BeterDichtbij platform en consumenten gebruiken de BeterDichtbij app. Gemak, service en schaal zijn bij ons de kernwoorden voor het gebruik en de doorontwikkeling van onze dienst, platform en app. Onze ambitie is dat uiteindelijk alle Nederlanders gebruik kunnen maken van BeterDichtbij en zorgverleners er op een prettige manier mee kunnen werken tijdens hun drukke baan in de zorg.


We zijn een jonge organisatie (gestart in januari 2018) en maken een mooie ontwikkeling door. Inmiddels zetten 38 ziekenhuizen en meerdere huisartsenorganisaties de dienst BeterDichtbij actief in. De komende periode sluiten weer meer zorgorganisaties hierbij aan. Ons eigen team bestaat nu uit 20 mensen in vaste dienst. We worden verder ondersteund door enkele gedreven freelancers en een vaste set aan professionele partner bedrijven.

Function

Als Android developer ben je verantwoordelijk voor de Android apps van BeterDichtbij. Er is een app voor consumenten (>300.000 gebruikers) en een voor zorgverleners. Je analyseert het gebruik van de apps, zet de ideeën van klanten op een rij, brengt eigen suggesties in en ontwikkelt zo samen met je collega’s door aan onze apps. Je werkt in het mobile team samen met de andere app developers, een backend team en de andere disciplines binnen BeterDichtbij. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze apps en zorgt voor vloeiende releases. Kwaliteit staat bij jou boven kwantiteit.


Tijdens je werkdag werk je aan verschillende onderdelen van de app zoals o.a. het verbeteren van de chat logica, de autorisatie mogelijkheden, het uitbreiden van de beeldbel functie (incl. integratie met MS Teams) en het toevoegen van geheel nieuwe functies. We kijken bij BeterDichtbij altijd goed naar partijen als Whatsapp, Telegram e.d. en willen daarbij zelf dé standaard zetten op dit gebied voor de Nederlandse zorg. Gemak en schaal voor iedereen!

Requirements

 • als Android developer bij BeterDichtbij ben je thuis in Kotlin en ben je bekend met de mogelijkheden van de IDE naar keuze.
 • je weet hoe code gescheiden moet worden en hebt bij voorkeur basiskennis van Hilt/Dagger.
 • Unit en UI-tests zijn voor jou een onderdeel van het ontwikkelproces en niet een obstakel.
 • je hebt bij voorkeur een hbo-opleiding gedaan en hebt minimaal 1 jaar werk ervaring.
 • technische nieuwsgierigheid hoort bij jou als persoon en je brengt graag eigen ideeën in.
 • zelfstandig werken maar ook het optrekken in een gedreven team passen beide bij jou.
 • nieuwe dingen uitzoeken, blijven leren en jezelf verder ontwikkelen is voor jou vanzelfsprekend.
 • je kunt omgaan met de vrijheid die je krijgt bij BeterDichtbij en pakt de eigen verantwoordelijkheid die hierbij hoort.

Jouw motivatie om voor onze mooie dienst in de zorg te werken en de ideeën die je daarbij hebt zijn voor ons super belangrijk. Wil jij jouw Android kennis inzetten bij BeterDichtbij en zo meewerken aan onze apps die straks ook door jouw familie en vrienden gebruikt gaan worden, dan gaan we graag het gesprek met je aan over de mogelijkheden!

Offer

BeterDichtbij biedt je allereerst een leuke functie in een gezellig maar gedreven team. Je werkt mee aan een mooie, snelgroeiende dienst in de zorg. Een antwoord van je eigen huisarts of het ziekenhuis heeft grote waarde voor veel mensen. Jij werkt eraan mee dat steeds meer mensen van BeterDichtbij gebruik kunnen maken en dat onze dienst zich blijft ontwikkelen.


Je werkt samen met je directe collega’s van het mobile en technisch team en uiteraard met de rest van de BeterDichtbij medewerkers. Als bedrijf bieden we je:

 • Nette arbeidsvoorwaarden passend bij je achtergrond, ervaring en de functie.
 • Standaard 25 vakantiedagen per jaar met de mogelijkheid tot het bijkopen van 6 extra
 • dagen waarbij BeterDichtbij 1/3 hiervan voor jou betaalt.
 • Flexibele mogelijkheden voor het inrichten van je contract (32-40 u/w).
 • Afwisselend werken op ons mooie kantoor in Utrecht of makkelijk vanaf thuis.
 • Vergoeding voor je mobiele telefoon, laptop, internet thuis, reiskosten, sport(school) abonnement kosten en een gedeelte van je pensioen.
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en bijwonen van congressen om bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen en je eigen groei.
 • Ruimte voor inbreng van je eigen ideeën voor het verbeteren van de BeterDichtbij apps, de dienst als geheel, het achterliggende platform, onze manier van werken, de dienstverlening naar onze klanten en de wijze waarop we als team de doorontwikkeling aanpakken.
 • Niet verplicht maar etentjes en leuke uitjes met het hele BeterDichtbij team. En natuurlijk een cadeautje voor je eigen verjaardag

Meer informatie over BeterDichtbij kun je lezen op: https://www.beterdichtbij.nl/over-ons/ en hier vind je enkele van de vele enthousiaste ervaringen: https://www.beterdichtbij.nl/klantervaringen/

Information

HIER NIETS INVULLEN

Application

Marcel de Jong 020 6120081

Personal profile

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contact Details

Motivation & Source

Apply now

Introduce yourself to us! Help us get to know you better by sharing your cv, your online profile or your website with us. We will get back at you within 2 working days.