Development Manager

  • Job title Development Manager
  • Location Utrecht

Ready Education

Your job as Development Manager

What do you need

What's in it for you

Introduction

Kom jij als Development Manager werken bij Ready Education, een global enterprise SaaS bedrijf in educatie technologie? Maak een enorme impact op de ‘Student Experience’ van meer dan 7 miljoen actieve gebruikers, verdeeld over ruim 700 onderwijsinstellingen in 25 landen.


Ben jij uit het juiste hout gesneden om binnen een internationale en snelgroeiende scale-up het Nederlandse development team optimaal te laten functioneren?

Organization

In 2021 heeft het oorspronkelijk Canadees-Amerikaanse Ready Education het Nederlandse StuComm overgenomen. Ook gelijksoortige bedrijven in de UK en Frankrijk zijn in Ready Education opgegaan.


Onder andere de Universiteit Utrecht, Hogeschool InHolland, Harvard Law, en de University of Birmingham rekenen we tot onze klanten.


We groeien snel en er kan soms in korte tijd veel veranderen. Dat biedt ook mogelijkheden voor jouw verdere professionele ontwikkeling. Je moet in deze business wel tegen een stootje kunnen. Wij waarderen je om wie je bent en wat je kan bijdragen aan de groei van de business.


Wekelijks lunchen en borrelen we samen – uiteraard geen verplichting, maar zeker wel een aanrader!

Function

Als development manager werk je veel samen met de VP Engineering en met je collega-Development Managers in Engeland, Frankrijk en Noord Amerika).


Jouw team in Nederland bestaat momenteel uit 10 onsite en remote developers (vast, outsource en freelance). Developers werken aan de backend, frontend, integratie/middleware en de native mobiele apps.


Jij gaat dit team helpen groeien en verzorgt de rust waarin zij optimaal draaien. We hebben vacatures voor Java, Python en DevOps engineers. De nieuwe mensen zullen vooral werken aan het Ready Education platform.


Naast de verantwoordelijkheid voor je mensen ben je ook product verantwoordelijke voor de bestaande (Stucomm) applicatie. Reken er op dat dit zo’n 25% van je tijd vraagt. Het bestaande development team werkt ook voor zo’n 50% aan het onderhoud van dit product.

Requirements

Vanuit je eigen ervaring als developer snap je hoe een breed team met frontend, backend en mobile developers werkt. Jouw ervaring als lead van een team met 5 tot 6 mensen (minimaal 2 jaar) helpt je verder te groeien in deze rol.

Verder:

  • Vloeiend NL en professioneel Engels is belangrijk.
  • Je bent goed bekend met Agile methodes; onze engineers gebruiken een mix van Scrum en ‘Scrum-achtige’ benaderingen van development.

Offer

Je komt te werken in een dynamisch en snelgroeiend internationaal bedrijf met de visie om student succes wereldwijd te verbeteren. Met een lokale focus vanuit ons huiselijk kantoor in hartje Utrecht.

  • 40 uur per week (minimaal 32 is bespreekbaar)
  • Bruto 90-98K euro per jaar
  • ‘Hybride’ werken, met reiskostenvergoeding voor de dagen dat je op kantoor of andere locatie werkt
  • maximaal 28 vakantiedagen
  • Goede pensioenregeling

Voor jouw professionele groeidoelstellingen kunnen we een persoonlijk opleidingsbudget twv max €1000,- beschikbaar stellen, als je daarmee ook vorm kan geven aan onze groei.

Information

HIER NIETS INVULLEN

Application

Marcel de Jong 0642740652

Personal profile

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contact Details

Motivation & Source

Apply now

Introduce yourself to us! Help us get to know you better by sharing your cv, your online profile or your website with us. We will get back at you within 2 working days.