Fullstack Developer – Vue.js

  • Job title Fullstack Developer – Vue.js
  • Location Noordwijk

AllUnited

Your job as Fullstack Developer – Vue.js

What do you need

What's in it for you

Introduction

Help to create user friendly club management software. With so many application possibilities, it’s a front ender’s dream come true.

Organization

AllUnited is de snelst groeiende en meest veelzijdige beheeroplossing voor verenigingen, stichtingen en bonden in Nederland. Zij helpen bestuurders van ruim 1000 clubs en diverse sportbonden en stichtingen.

Function

Voor de vele mogelijke functionele toepassingen en internationale ambitie, krijgt de software momenteel een volledige update (Cloud, Microservices en de hele mikmak). De back-end naar Laravel PHP en de front-end naar Vue.js.

Momenteel zit AllUnited in een transitie om te gaan werken met sprints. Echter is dit alles nog niet in beton gegoten. Als structuur belangrijk voor je is, lijkt dit geen goede match. Als jij ondernemend bent en graag inhoudelijk meedenkt, ben je hier helemaal op je plaats. Naast het genieten van veel vrijheid, steek je ook de handen uit de mouwen als er een issue is met een update of een oplevering bij een opdrachtgever.


Requirements

Als Fullstack developer kan je zelfstandig werken en schrijf je code van een hoge kwaliteit. Je bent fulltime beschikbaar. Het accent van je ervaring en/of ambitie ligt op de front-end kant van het spectrum. Je hebt ervaring met een modern Javascript framework zoals Vue.js, React of Angular en idem bij PHP. Voorkeur is wel dat je minimaal ervaring hebt met Vue.js of met Laravel.

  • A minimum of good lunch table Dutch is required.
  • Je bent minimaal voor 32 uur per week beschikbaar.


Offer

  • Salaris 60-65K, en een goede pensioenregeling.
  • 1 a 2 dagen in de week thuiswerken
  • Samen lunchen, tafeltennis, tafelvoetbal en vlak bij het strand!


Information

HIER NIETS INVULLEN

Application

Marcel de Jong 020 6120081

Personal profile

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contact Details

Motivation & Source

Apply now

Introduce yourself to us! Help us get to know you better by sharing your cv, your online profile or your website with us. We will get back at you within 2 working days.