iOS Developer Healthcare

  • Job title iOS Developer Healthcare
  • Location Utrecht

BeterDichtbij

Your job as iOS Developer Healthcare

What do you need

What's in it for you

Introduction

Wil jij werken aan een app om digitale communicatie tussen zorgprofessionals en hun patiënten laagdrempelig te maken? Lijkt het je interessant om met jouw ervaring en expertise de app naar een hoger niveau te tillen?

Organization

Samen zorg makkelijker maken voor iedereen. Daar werken we aan met BeterDichtbij. Als digitale dienst maken we het voor mensen mogelijk om in gesprek te gaan met de eigen arts of andere zorgverlener: eenvoudig en veilig. BeterDichtbij is een initiatief van en voor de zorgsector.

Function

Als iOS Developer zorg heb je bij BeterDichtbij direct invloed op de verdere doorontwikkeling en optimalisatie van de (mobiele) app. Met momenteel 400.000 actieve gebruikers (and counting!) is de app van BeterDichtbij al bij 40 ziekenhuizen en meerdere huisartsenpraktijken in heel Nederland volop operationeel.

De focus ligt momenteel vooral op de app voor patiënten, vanaf 2023 gaan we de app voor zorgprofessionals verder doorontwikkelen. BeterDichtbij gaat aan de slag met een eigen SDK en het uitbreiden van de chat functionaliteit. Ook al heb je een leidende rol, minimaal de helft van je tijd zal je nog steeds bezig zijn met development.

Je zou een mooie bijdrage kunnen leveren in onze maandelijkse gebruikerssessies bij ziekenhuizen. Hierbij licht je specifieke (nieuwe) features toe in een presentatie of training.

Naast je eigen mobile team overleg je wekelijks met het web team (2 Frontenders, 4 Backenders, en een DevOps Engineer). Onze 2 Productowners vormen de laag tussen de eindgebruikers bij de klant en onze technische teams.

Requirements

Je weet wat het is om apps te maken met Swift en XCode voor een (heel) groot publiek. Unit en UI-tests zijn uiteraard standaard onderdeel van jouw ontwikkelproces. Kwaliteit gaat bij jou boven kwantiteit.

Je kunt met minimaal 3-5 jaar ervaring als iOS Developer zelfstandig ideeën uitwerken en je team daarin meenemen. Kennis van Android is een pre.

  • Je werkt en denkt op hbo-niveau
  • De communicatie met onze klanten en intern is in het Nederlands, dus een goede beheersing (spreken en schrijven) is een must

Offer

Je komt te werken in een klein, maar gezellig en divers team, waarbij jij het voortouw neemt. Jij kunt direct sturing geven aan de verdere ontwikkeling van de app, waarmee je de wensen van de gebruikers omzet in nieuwe functionaliteiten en optimalisaties.

Verder:

  • Een dienstverband voor 24-40 uur
  • We beloven je geen gouden bergen of luchtkastelen, maar jouw inzet belonen we natuurlijk gewoon naar waarde
  • Vergoeding voor je mobiele telefoon, laptop, internet thuis, reiskosten, sport(school) abonnement, en deelname aan onze pensioenregeling
  • Ruime flexibiliteit om afwisselend vanuit huis of ons centraal gelegen kantoor in Utrecht te werken. We snappen dat je thuissituatie soms gewoon even prio moet krijgen.

Ons kantoor ligt ±10-12 fietsminuten van Utrecht CS. Parkeren onder het pand is gratis. Je krijgt korting op het gevarieerde aanbod in de bedrijfskantine, maar je kunt ook je eigen lunch meenemen.

  • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid om voordelig 6 dagen bij te kopen
  • Je kunt de standaard Nederlandse feestdagen (Pasen, Pinksteren, Kerst e.d.) omruilen voor feestdagen die voor jou belangrijk zijn.

Help jij ons samen zorg makkelijker maken voor iedereen? Reageer dan meteen!

Information

HIER NIETS INVULLEN

Application

Marcel de Jong

Personal profile

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contact Details

Motivation & Source

Apply now

Introduce yourself to us! Help us get to know you better by sharing your cv, your online profile or your website with us. We will get back at you within 2 working days.