Marketing Coördinator

 • Job title Marketing Coördinator
 • Location Utrecht

Ready Education

Your job as Marketing Coördinator

What do you need

What's in it for you

Introduction

Ben jij na je eerste, of misschien zelfs je tweede baan in marketing nu wel toe aan een échte uitdaging? Voel jij je thuis binnen een internationale en snelgroeiende scale-up, in een brede marketingfunctie met veel vrijheid, en bijbehorende verantwoordelijkheid?

Pak deze kans om je te ontwikkelen als Allround Marketeer bij Ready Education. Onderwijsinstellingen in Nederland zijn jouw doelgroep, studenten de eindgebruikers. De oplossingen van Ready Education geven eenvoudig toegang tot alle relevante informatie. Zo zijn de studenten meer met elkaar betrokken, communiceren efficiënter, en halen betere studieresultaten. Educatie technologie in de meest tastbare vorm.

Ben jij uit het juiste hout gesneden om een internationale marketingstrategie te vertalen naar de lokale Nederlandse onderwijssector?

Organization

In 2021 is het Nederlandse StuComm opgegaan in het oorspronkelijk Canadees-Amerikaanse Ready Education. Ook gelijksoortige bedrijven in de UK en Frankrijk zijn overgenomen.

Onder andere de Universiteit Utrecht, Hogeschool InHolland, Harvard Law, en de University of Birmingham rekenen we tot onze klanten. In totaal maken wereldwijd zo’n 700 onderwijsinstellingen en meer dan 7 miljoen docenten en studenten gebruik van onze digitale oplossingen.

Je moet in deze business tegen een stootje kunnen. Wij waarderen je zeker ook om wie je bent en wat je kan bijdragen aan de groei van de business.

We vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt om fouten te maken en daarvan te leren. Binnen het marketingteam hebben we onze maandelijkse ‘Failure Fridays’. We delen onze grootste fouten van afgelopen maand om van elkaar te kunnen leren en samen beter te worden. We lunchen en borrelen (wekelijks) samen; uiteraard niet verplicht maar zeker een aanrader!

Function

Groei door ons te helpen groeien. Jij focust je op kwalitatieve marketingleads genereren waar het sales team mee aan de slag kan. Je voert de internationale marketingplannen uit op jouw lokale markt.

Concreet betekent dat:

 • maandelijkse campagnes
 • webinars organiseren
 • content schrijven
 • e-mail marketing

Je mag direct aan de slag met het opkrikken van onze social presence op relevante kanalen zoals LinkedIn. Hubspot, Google Suite, en Slack zitten standaard in jouw go-to toolkit.

Je deelt best practices met je peers uit de UK en Frankrijk en maakt gebruik van alle specialisten in het team bij het uitvoeren van campagnes. Designers, digital marketers en product marketers staan klaar om samen met jou successen te boeken.

Daarnaast zal je ook worden betrokken bij het maken van de plannen en het coördineren van evenementen.

Samen met je Britse collega die verantwoordelijk is voor retentiemarketing, zul je ook bestaande klanten betrokken houden.

Requirements

Het is belangrijk dat jij je thuisvoelt in een ambitieuze, snel veranderende omgeving. Ready Education groeit snel. Je kan daar goed in meegroeien, maar je kunt er ook in verzuipen als jij je niet staande houdt.Je hebt bijvoorbeeld HBO Commerciële Economie gedaan of International Business, en zit nu minimaal in je eerste baan.

Je werk goed kunnen plannen en organiseren is essentieel, omdat je een heel gevarieerd takenpakket hebt.

 • (Native) Nederlands voor de marketing uitingen naar de Nederlandse markt
 • Engels op professioneel niveau voor optimale communicatie en samenwerking met je internationale collega’s
 • Ervaring met Hubspot of anders met andere e-mailmarketing tools.

Offer

Je begint met een tijdelijk contract in dienstverband, waarna wij je wel echt graag een vast contract willen kunnen aanbieden.

 • 40 uur per week (minimaal 32 is bespreekbaar)
 • Bruto 39000-49000 euro per jaar
 • ‘Hybride’ werken, met reiskostenvergoeding voor de dagen dat je op kantoor of andere locatie werkt
 • Maximaal 28 vakantiedagen
 • Agressieve groei, met bijkomende doorgroeimogelijkheden (bijvoorbeeld richting tactisch of international ondersteunend).
 • Onze Allround Marketeer ontvangt uiteraard een goede pensioenregeling

Voor jouw professionele groeidoelstellingen kunnen we een persoonlijk opleidingsbudget twv max €1000,- beschikbaar stellen, als je daarmee ook vorm kan geven aan onze groei.

Information

HIER NIETS INVULLEN

Application

Marcel de Jong 020 6120081

Personal profile

PDF, DOC, DOCX (max 20 MB)

Contact Details

Motivation & Source

Apply now

Introduce yourself to us! Help us get to know you better by sharing your cv, your online profile or your website with us. We will get back at you within 2 working days.